Iedereen zou eens een weekendje naar België moeten gaan om van al het moois dat het land te bieden heeft te genieten. Ga shoppen in Antwerpen of vermaak je met alle cultuur van Brussel. Natuurlijk wil je 's avonds genieten van een drankje. Dat doe je in de beste restaurants van België. Zorg dat je van tevoren een reservering hebt gemaakt, anders kom je op het laatste moment niet meer binnen. Zeker bij populaire restaurants is het handig om ruim van tevoren te reserveren om zeker te zijn van een heerlijke maaltijd tijdens het avondeten. Natuurlijk wil je tijdens het diner ook kunnen genieten van een lekker drankje. Vraag de ober of serveerster naar de wijnkaart en geniet van een lekkere droge witte wijn of een klassieke rode wijn. Er is altijd wel wat wils voor iedereen!

Stappen in België 

Na het diner wil je natuurlijk nog niet meteen terug naar je hotelkamer. De avond is nog jong en dat zijn jullie ook! Kleed je even om en maak je klaar voor een avondje stappen in Antwerpen of Brussel. Je kan de avond beginnen met wat drankjes in een kroeg, maar je moet ook zeker de vele clubs niet overslaan! Hier serveren ze vaak de lekkerste drankjes. Denk aan een goede cocktail met alcohol. Natuurlijk kan je ook voor een biertje in de club terecht, maar het is zonde om niks te proeven van de andere dranken die ze in de aanbieding hebben. Zo kan je ook voor lekkere gemixte drankjes het beste in de clubs terecht. Combineer cola met een sterke drank en geniet van de beste muziek van het land! Soms treden er zelfs bekende dj's op in de clubs. Vandaar dat het essentieel is om van tevoren je kaartjes te kopen, anders kom je nergens binnen. 

Het bezoeken van een club

Het bezoeken van een club in België is heel leuk en moet je zeker gedaan hebben tijdens je weekendje weg! Toch moet je ook oppassen. Er zijn genoeg mensen die pilletjes in je drankje doen met foute bedoelingen. Houd je drankje daarom goed in de gaten en bedek deze met je hand. Neem je zelf ook weleens een pilletje of iets anders? Dat hoeft geen probleem te zijn, maar pas er wel mee op. Je wil geen ghb verslaving ontwikkelen. Het is namelijk heel moeilijk om van een verslaving af te komen. 

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord