Veel startende ondernemers staan voor een dilemma. Zij kunnen vaak niet kiezen uit het leasen van een bestelwagen of het aanschaffen van een bestelwagen. Dit is goed te begrijpen, want als startende ondernemer heb je vaak niet het budget om een bestelwagen aan te schaffen. Mocht je zelf ook geen keuze kunnen maken uit het leasen of aanschaffen van een bestelwagen, dan is het zeker aan te raden om dit artikel eens te lezen. In dit artikel vind je namelijk meer over de voordelen van het leasen, maar ook over de voordelen van het aanschaffen van een bestelwagen. 

 

Wat zijn de voordelen van het leasen?

De meeste startende ondernemers kiezen vaak voor het leasen van een Vivaro via een partij zoals Dutchvans.com. Dit heeft ermee te maken dat het leasen voor startende ondernemers goedkoper is dan het aanschaffen van een voertuig. Je hoeft geen grote investering te doen en ook hoef je geen wegenbelasting en verzekering te betalen. Dat heeft er dan ook mee te maken dat de bestelwagen eigendom blijft van de maatschappij. Wat wel een nadeel is van het leasen van een bestelwagen, is dat je vast zit aan een contract. 

 

Wat zijn de voordelen van het aanschaffen van een bestelwagen?

Wanneer je het budget wel hebt om een bestelwagen aan te schaffen, dan kan het aanschaffen van een bestelwagen een verstandige keuze zijn. Dat heeft er dan ook direct mee te maken dat je niet vast zit aan een contract. Daarnaast is bij het aanschaffen van een bestelwagen de onderneming direct de eigenaar. Dit houd dan ook in dat je bedrijf gebruik kan maken van verschillende fiscale voordelen. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een belastingvoordeel. Als je wilt weten wat alle voordelen van het aanschaffen van een bestelwagen zijn, dan is het aan te raden om eens contact op te nemen met een partij zoals Dutchvans.com

 

Het financieren is ook een mogelijkheid

Er zijn ook ondernemers die het aanschaffen en leasen van een bestelwagen niet zien zitten. Dit kan ermee te maken hebben dat ze graag eigendom willen zijn van de bestelwagen, maar bijvoorbeeld ook de bestelwagen willen bestickeren. Een van de weinige andere opties die je hebt, is een bestelwagen laten financieren. Dit kun je laten doen door een Nederlandse kredietverstrekker, maar je moet er ook dan rekening mee houden dat dit niet bepaald goedkoop is. Daarnaast zit je hierbij ook vast aan een vervelend contact. 

 

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie