Een reachtruck is in veel bedrijven onmisbaar. Met een elektrische reachtruck kun je heel goed uit de voeten in je magazijn. Je zorgt er, door de belading aan de zijkant, voor dat de truck stabieler blijft dan een hefruck. Ook bij een heel groot gewicht. Maar een reachtruck op diesel wordt vaak buiten ingezet. Bijvoorbeeld voor het laden en lossen van vrachtwagens. Maar hoe kom je nu aan zo'n apparaat als die van jou ermee is gestopt? Je kunt dan natuurlijk een compleet nieuw exemplaar bestellen, maar is dat echt nodig? Het is wellicht beter te kiezen voor een goede occasion. Je bespaart dan flink wat geld!

Een gebruikte reachtruck kan nog jaren mee

Wil je dat je medewerkers veilig en snel vrachtwagens kunnen laden en lossen of dat ze pallets met voorraden van de bovenste planken van het magazijn kunnen halen? Dan zit er maar één ding op: je zult een reachtruck moeten aanschaffen. Online kun je terecht voor veel gebruikte exemplaren. Je kunt direct contact opnemen met de verkopende partij en, aan de hand van een telefoongesprek of mailconversatie, bepalen of dit de juiste reachtruck is voor jouw bedrijf. Lijkt dat het geval te zijn? Maak dan een afspraak om het apparaat werkend te zien en zelf te proberen. Ben jij doorgaans niet te bestuurder? Neem hem of haar dan mee om een oordeel te kunnen vellen.

Heb je zelf een exemplaar over?

Dan hoef je alleen maar een account aan te maken op bovenstaande site en mooie, duidelijke en eerlijke foto's te maken van het exemplaar dat je wilt verkopen. Ook een goede beschrijving erbij is van belang. Geïnteresseerden kunnen dan, via de site, contact met jou opnemen om de zaken door te spreken. De kans is groot dat iemand die geïnteresseerd is in jouw reachtruck deze werkend wil zien. Zorg dus dat je alle documentatie op orde hebt en dat je de mogelijkheid hebt om een geïnteresseerde te ontvangen.

Goed materieel hoeft niet duur te zijn

Kijk. We hebben het hier altijd over geld, veel geld. Maar dat iets veel geld kost, wil nog niet zeggen dat het duur is. Je kunt namelijk ook, door te investeren in het juiste materieel, je bedrijf naar een hoger level tillen. En uiteindelijk is dat wat je wilt. Zo slim mogelijk inkopen om zo'n goed mogelijke service te kunnen verlenen. Je klanten zullen er blij mee zijn als alles nog net weer een tandje sneller of beter kan.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie