Als je een beetje hulp nodig, dan is dat nooit erg. Niet alles kun je zelf doen en tegenwoordig is daar al helemaal niets mis mee. Hoe zo niet? Omdat je alles heel gemakkelijk kunt opzoeken. Dit heb je in feite al gedaan, je bent hier immers belandt bij ons in de blog. Dat vinden we heel fijn, want we halen er plezier uit om mensen te helpen. Dit gaan we dan ook doen als geen ander door je te vertellen over wat tips omtrent kleding kopen voor iemand anders. We gaan in op verschillende tips die allemaal toezien op een ander gebied. Uiteindelijk zul je kleding kunnen kopen voor een ander en die ander zal het geweldig vinden. Dus, ben je er klaar voor? Dan ga je snel in de schoolbanken zitten, leren met die handel!

Doelgroep

Allereerst de doelgroep. Je zult eerst moeten bepalen voor wie iets is. Je moet dus kijken naar de ontvanger van de kleding. Voor wie ga je de kleding kopen? Dat is op zich best voor zichzelf sprekend, aangezien je voor een vrouw een Black Bananas hoodie dames koop en voor een kind een Black Bananas hoodie kids koopt, maar het ligt iets gecompliceerder. Die complicatie ligt hem dan vooral bij de dames. Vrouwen vinden het soms fijn om mannen truien te dragen, dus houdt hier een beetje rekening mee. 

Maat

Dan het tweede belangrijke onderdeel; de maat van de kleding. Als degene voor wie je de kleding koopt zich hier ook bewust van is, dan kun je simpelweg om de maat vragen. Het is wel van belang dat je nog even aan de winkelmedewerker vraagt of de maten normaal vallen of om dit online op te zoeken. Is het een verrassing voor diegene? Dan is het aan te raden om in wat kledingstukken te kijken of om iemand te vragen die dit kan doen. Als ook dit geen optie is, dan zul je moeten gokken en het bonnetje goed moeten bewaren.

Stijl 

Dan de stijl. De stijl is het allerlaatste element dat van belang is, aangezien de stijl ook moet aansluiten op datgene wat de ontvanger het liefste draagt. Kijk naar foto’s van de ontvanger en probeer de stijl hier op te laten aansluiten, of graaf eens in je herinneringen en probeer dan te achterhalen wat de stijlen zijn waarvan je denkt dat de ontvanger het leuk vindt. 

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie